Меню

«

»

ІІІ-я щорічна гра «Що? Де? Коли?»

27 лютого 2018 року в актовій залі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій відбувся відбірковий тур ІІІ-й щорічної гри «Що? Де? Коли?», яку організував відділ молодіжної політики і соціальної роботи та Наукове товариство студентів та аспірантів імені Василя Надім’янова.
Шляхом жеребкування команди поділилися на 3 групи по 3 команди. Журі у складі голови профкому студентів Ігоря Гівчака, начальника відділу інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю Володимира Думича і секретаря Наукового товариства студентів та аспірантів імені Василя Надім’янова Марії Гальчишак стежили за правильністю й точністю відповідей команд, а також за дотриманням правил.
1 березня 2018 року відбулася фінальна гра, на якій зустрілися команди філологічного факультету, інституту іноземних мов та історичного факультету.
Перемогу у ІІІ-й щорічній грі «Що? Де? Коли?» виборола команда інституту іноземних мов. ІІ-е місце посіла команда філологічного факультету. На ІІІ-му місці – студенти історичного факультету.