Меню

«

»

Фінал XXVІ фестивалю команд КВН

16 травня 2018 року в Народному домі ім. Івана Франка відбулася фінальна гра XXVІ фестивалю команд КВН нашого університету. За чемпіонське звання змагалися 4 команди: «Галюцинації» (соціально-гуманітарний факультет),  «ФІФА» (інститут фізичної культури та здоров’я), «Френдзона» (біолого-природничий факультет) та «Фізматівська шпана» (інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій»).

На початку гри організатор і ведучий фестивалю голова профкому студентів Ігор Гівчак ознайомив присутніх з історією університетського КВНу , який проводиться протягом 26-ти років та правилами гри.

Команди змагалися у трьох конкурсах: «Візитка», «Розминка» і «Музичне домашнє завдання». Компетентне журі, до складу якого увійшли учасники і чемпіони минулих фестивалів, в тому числі і першого, визначили переможця.  Ним стала команда «ФІФА» інституту фізичної культури та здоров’я. ІІ місце посіла команда «Галюцинації», ІІІ місце – команда «Френдзона», а ІV – команда «Фізматівська шпана».

Всі команди від організаторів були нагородженні спеціальними дипломами, а команда-чемпіон отримала новий перехідний кубок КВН.