Меню

«

»

Економічний брейн-ринг

З метою підвищення інтересу учнів до економічних знань, розвитку творчого мислення та вміння працювати у команді 25 квітня 2018 року в актовому залі Навчально-наукового інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій кафедрою економіки та менеджменту було проведено інтелектуальну гру «Економічний брейн-ринг». Учасниками заходу були учні Дрогобицького ліцею (команда «Акули бізнесу»), Дрогобицької гімназії імені Богдана Лепкого (команда «Гімназійний баланс»),  студенти Дрогобицького коледжу нафти і газу (команда «Нафтові магнати») та Дрогобицького механіко-технологічного коледжу (команда «Спікери ДМТК»).

З вітальним словом перед учасниками та вболівальниками виступив заступник директора інституту доцент Юрій Галь, а також завідувач кафедри економіки та менеджменту професор Богдан Кишакевич. Із правилами проведення економічного брейн-рингу учасників ознайомила доцент Оксана Процишин.

У результаті цікавої та напруженої боротьби у трьох раундах переможцем стала команда «Гімназійний баланс» Дрогобицької гімназії імені Богдана Лепкого, ІІ місце здобула команда «Спікери ДМТК» Дрогобицького механіко-технологічного коледжу, а ІІІ місце виборола команда «Акули бізнесу» Дрогобицького ліцею.

Всі учасники брейн-рингу були відзначені наборами книг на економічну тематику, почесними грамотами, а переможець ‒ команда «Гімназійний баланс» Дрогобицької гімназії імені Богдана Лепкого отримала великий торт. У перерві між раундами завідувач кафедри економіки та менеджменту професор Богдан Кишакевич розповів присутнім про спеціальності, за якими   кафедра здійснює підготовку бакалаврів та магістрів. Глядачі були залучені до  розв’язування  нестандартних задач на економічну та математичну тематику, які підготував доцент Роман Кубай. Для учасників та чисельних гостей заходу кафедра організувала солодкий стіл.