Меню

«

»

Друзі пізнаються в успіхах: роботи з облаштування дендропарку «Екопарк студентський» тривають

Роботи з облаштування дендропарку «Екопарк студентський» продовжуються упродовж останніх трьох тижнів.

Знову активно працювали над упорядкуванням території студенти, співробітники та науково-педагогічні працівники біолого-природничого факультету: бетонували стовпці для огорожі, монтували конструкції для воріт, проводили розмітку для доріжок, прибирали територію.

Та необхідно відзначити, що без допомоги друзів, однодумців, громадян Дрогобича значний об’єм робіт виконати було б дуже складно.

На прохання допомогти технікою активно відгукнулися керівники комунальних підприємств «Дрогобичводоканал» п. Роман Шагала та «Комбінат місткого господарства» п. Володимир Суда. Механізовані роботи замінили трудоємну ручну працю по формуванню піщаного насипу центральної доріжки, вирівнюванню території.

Необхідно зазначити, що така допомога не передбачала оплати праці. Щира вдячність від усього колективу біолого-природничого факультету однодумцям – Роману Миколайовичу Шагалі, Володимиру Станіславовичу Суді, а також головному інженеру  комбінату міського господарства Володимиру Степановичу Красуляку за підтримку та допомогу  в облаштуванні майбутнього дендропарку у Дрогобичі на вулиці Шевченка, 23, на території, прилеглій до навчального корпусу біолого-природничого факультету Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Декан біолого-природничого факультету

Світлана Волошанська