Меню

«

»

Дрогобицький університет підписав угоду про взаємодію та партнерство

19 квітня 2021 року між Дрогобицьким державним педагогічним університетом імені Івана Франка та Громадською організацією «Відділення Національного комітету України у Львівській області» підписано угоду про взаємодію та партнерство. Таку ж угоду підписано і з Дрогобицькою міською радою.

Мета підписання угоди: об’єднання зусиль задля розвитку масової фізичної культури та спорту, популяризація серед студентів здорового способу життя та систематичне заняття спортом, пропаганда олімпійських цінностей, збереження та примноження спортивних традицій та олімпійської спадщини регіону, обмін досвідом в організації спортивних подій із залученням студентської і викладацької аудиторій, реалізація програм розвитку фізичної культури та спорту в університеті.

Під час зустрічі, присвяченої підписанню угоди, за багаторічну плідну працю з розвитку олімпійського руху, популяризацію здорового способу життя та з нагоди 50-річчя від дня народження подякою Національного олімпійського комітету був відзначений заступник директора з навчальної роботи інституту фізичної культури та здоров’я доцент Роман Чопик. До вітань долучився і міський голова Тарас Кучма, який побажав ювіляру козацького здоров’я, наукових здобутків та продовження співпраці з громадою міста.