Меню

«

»

«Допоможи дітям-сиротам»

Саме під такою назвою проходила благодійна акція до Дня Святого Миколая, організована профкомом студентів та студентським самоврядуванням.  На спільному засіданні було прийняте рішення організувати серед студентів університету збір коштів та одягу для вихованців дитячого будинку «Рідний дім» села Корналовичі та ДДТЗДІ «Надія». Цю інформацію було поширено серед студентів.  Загалом було зібрано 8146 грн. Найактивнішу участь  в акції взяли студенти інституту фізичної культури і здоров’я (зібрали 2388 грн), інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій (1784 грн), соціально-гуманітарного (1557 грн). На біолого-природничому факультеті зібрали 1020 грн, історичний факультет – 860 грн,  на факультеті початкової та мистецької освіти – 677 грн. На зібрані кошти для потреб сиротинця села Корналовичі було придбано спортінвентар, книжки, засоби особистої гігієни, канцтовари, солодкі подарунки, рукавиці, шкарпетки, миючі засоби, іграшки, а товариству «Надія» було передано 1000 грн.

21 грудня студентський актив на чолі з головою профкому студентів Ігорем Гівчаком відвідали дитячий будинок «Рідний Дім» у села Корналовичі, Самбірського району.

Силами студентського активу та студентів філологічного факультету було організовано театралізоване дійство за участю Святого Миколая, що створило святкову атмосферу, під час якої діти брали участь у  розвивальних та емоційно-розвантажуючих іграх та вправах. Чудотворець давав настанови кожній дитині, навчав як чинити добро та бути слухняним. Вихованці продемонстрували свої таланти і вміння, зокрема гру на різних музичних інструментах,  декламування віршів та надзвичайний спів.

Керівництво дитячого будинку та ДДТЗДІ «Надія»  висловили подяку студентському колективу нашого університету за надану допомогу і влаштоване для дітей-сиріт свято. А ми, в свою чергу, висловлюємо щиру подяку усім студентам, які долучилися до даного заходу.