Меню

«

»

Доцент Дрогобицького університету провела відеолекцію з громадянської освіти для заступників директорів шкіл

Попри незвичну ситуацію, пов’язану із запровадженням карантину, з’явилися нові можливості для налагодження співпраці зі школами, особливо інших районів. За допомогою сучасних засобів тепер спілкування відбувається у відеоформаті.

26 травня 2020 року доцент кафедри правознавства, соціології та політології Оксана Зелена взяла участь у науково-методичному семінарі для заступників директорів з навчально-виховної роботи та педагогів-організаторів закладів середньої освіти, в рамках дистанційних курсів підвищення кваліфікації. Захід організував методичний кабінет Відділу освіти Яворівської районної державної адміністрації.

На запрошення методиста Галини Каліцінської доцент Оксана Зелена провела відеолекцію «Формування громадянських якостей молоді у школі». Питання громадянської освіти та громадянського виховання не втрачає своєї актуальності й продовжує викликати неабияке зацікавлення серед вчителів.

Організатори семінару сподіваються, що налагоджена співпраця з викладачами кафедри правознавства, соціології та політології продовжиться.