Меню

«

»

День пам’яті та примирення в університеті

8 травня в університеті було відзначено День пам’яті та примирення. Цю дату розглядають як символ перемоги над нацизмом. Відповідно до Указу Президента України, підписаного 2015 р., метою її відзначення є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні  та висловлення поваги всім борцям проти нацизму».

Уже традиційно профком працівників та ректорат в особі ректора університету професора Надії Скотної і проректора з наукової роботи професора Миколи Пантюка вітали ветеранів війни – учасників бойових дій  і  учасників трудового фронту, а також учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, ветеранів Афганістану, бійців АТО. За багаторічну сумлінну працю, особисту участь у патріотичному вихованні молоді всім, хто завітав до профкому в цей день, було надано матеріальну допомогу, подаровано квіти й фото на згадку (на загальну суму 9200 грн.).

Бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій і добро!