Меню

«

»

«Дебют першокурсників – 2019»

Студентське життя – яскраве та цікаве, сповнене різноманітних подій. Проте, серед усієї кількості заходів є один дуже особливий – «Дебют першокурсників». Свято, на яке чекають, до якого ретельно готуються, яке змушує хвилюватися та частіше битися серця. Це традиційний конкурс Дрогобицького університету, який повною мірою показує, наскільки талановиті, артистичні та креативні у нас студенти.

6 – 7 листопада 2019 року в рамках святкування Міжнародного дня студента в Народному домі імені Івана Франка пройшов огляд-конкурс художньої самодіяльності перших курсів «Дебют», в якому взяли участь представники всіх інститутів та факультетів. Організатор дійства голова профкому студентів Ігор Гівчак, вітаючи студентів-першокурсників, відзначив, що саме конкурс «Дебют» дає можливість розкрити свої таланти та здібності, які знадобляться їм у майбутній вчительській професії.

Першокурсники дотримувалися усіх критеріїв, вказаних у положенні, де передбачено обов’язкове виконання: танцю, пісні, гри на музичних інструментах, декламації, постановки драматичної сценки, оригінального жанру та гумористичного жанру КВН.

Приймали у першокурсників творчий екзамен журі, до складу якого ввійшли: голова профкому студентів Ігор Гівчак; голова студентського ректорату Христина Флешко; начальник відділу інформаційної діяльності та зв’язків із громадськістю Володимир Думич; керівник театру танцю «Імпресія» і шоу-балету «Мадлен» Магдалина Марушка; начальник відділу молодіжної політики та соціальної роботи Наталія Бучковська; художній керівник студентського театру «Альтер» Андрій Юркевич; лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів акордеоніст-віртуоз Юрій Дякунчак.

Підсумки огляду-конкурсу будуть оголошені 14 листопада під час урочистих заходів з нагоди Міжнародного дня студента.

Організатори огляду-конкурсу художньої самодіяльності перших курсів «Дебют» висловлюють щиру подяку студентському активу, який долучився до організації заходу і підготовки дебютантів, ведучим, а також усім першокурсникам, котрі продемонстрували свої таланти.