Меню

«

»

«Дебют першокурсників – 2018»

12 – 13 листопада 2018 року в Народному домі імені Івана Франка пройшов огляд-конкурс художньої самодіяльності перших курсів «Дебют», в якому взяли участь представники всіх інститутів та факультетів.

Захід відбувався в рамках святкування Міжнародного дня студента. Організатор дійства голова профкому студентів Ігор Гівчак, вітаючи студентів-першокурсників, відзначив, що саме конкурс «Дебют» дає можливість розкрити свої таланти та здібності нашій молоді.

Першокурсники дотримувалися усіх критеріїв, вказаних у положенні, у якому передбачено обов’язкове виконання: танцю, пісні, гри на музичних інструментах, декламації, постановки драматичної сценки та гумористичного жанру КВН.

Після тривалого обговорення журі підбили підсумки огляду-конкурсу, які були оголошені 15 листопада під час урочистих заходів з нагоди Міжнародного дня студента:

ІІІ місце – першокурсники соціально-гуманітарного факультету;

ІІ місце – першокурсники інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій;

Переможцями стали студенти інституту іноземних мов.

Організатори огляду-конкурсу художньої самодіяльності І курсів «Дебют» висловлюють подяку студентському активу, який долучився до організації заходу, ведучим, а також усім першокурсникам, котрі продемонстрували свої таланти.