Меню

«

»

Андрій Лагуш – срібний призер чемпіонату України

22 – 24 березня 2019 року в місті Дубно Рівненської області відбувся Відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України серед дорослих. Загалом у змаганнях взяло участь 112 учасників із 14 областей України, а також гості з сусідньої Польщі.

Спортсмени змагалися у двоборстві, довгому циклі, ривку, напівмарафоні і жимі однієї гирі. В загальнокомандному заліку перемогу святкувала команда Львівської області, у складі якої вже традиційно успішно виступив представник нашого університету студент ІV курсу навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я Андрій Лагуш. Цього разу Андрій змагався аж у двох дисциплінах – «Двоборство» та «Довгий цикл» (вагова категорія понад 95 кг) і виборов дві срібні нагороди. Окрім того, А. Лагуш вже вдруге виконав норматив «Майстра спорту України з гирьового спорту» – цього разу в дисципліні «Двоборство».

Вагомим здобутком Андрія стало завоювання Ліцензії на участь в Чемпіонаті Європи з гирьового спорту, де він репрезентуватиме наш університет у складі збірної України.

Вітаємо нашого срібного призера і бажаємо йому подальших перемог!