Меню

«

»

Творчий звіт студентів факультету початкової та мистецької освіти

18 травня 2017 р. у Народному домі ім. І. Франка в рамках V літературно-мистецької академії «Країна Франкіана» відбувся творчий звіт студентів факультету початкової та мистецької освіти.

У звітному концерті студентів спеціальності і спеціалізації «Хореографія» були представлені твори класичної дуетної, народно-сценічної та сучасної хореографії. Студенти-випускники під керівництвом доцентів Петра Фриза, Ігоря Храмова, Михайла Ваньовського, викладачів Ольги Мартинів, Магдалини Марушки, Павла Стецьківа яскраво продемонстрували свої вміння як балетмейстери і керівники творчих танцювальних шкіл і студій Львівщини.

У фойє Народного дому студенти спеціальності і спеціалізації «Образотворче мистецтво» під керівництвом професора Олени Никорак, доцентів Михайла Сидора і Володимира Жишковича, старшого викладача Жанни Ясеницької, викладача Галини Савчин представили звітну виставку картин, яка засвідчила неабиякий мистецький хист і професійне становлення випускників.

На завершення звіту проректор з науково-педагогічної роботи доцент Володимир Шаран, декан факультету початкової та мистецької освіти доцент Іван Кутняк і завідувач кафедри культурології та мистецької освіти доцент Валентина Дротенко висловили подяку викладачам та побажали успіхів у майбутній професійній діяльності студентам-випускникам