Меню

«

»

„Осінній бал першокурсників – 2016”

22 листопада 2016 року в приміщенні Центру  душпастирства і молоді УГКЦ відбувся загальноуніверситетський „Осінній бал першокурсників”. Студенти-першокурсники, що представляли всі інститути та факультети університету, демонстрували гостям і поважному журі вміння кружляти у вальсі. З вітальним словом до учасників та гостей свята звернулися проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Шаран, засновник „Осіннього балу першокурсників” проректор з науково-педагогічної роботи (1980 – 2015 роки), Заслужений професор університету Юрій Кишакевич, голова профкому студентів Ігор Гівчак.

Студенти інституту іноземних мов Олена Раделицька, Наталя Пастушак та Назар Боцик подарували усім присутнім музичне вітання.

На завершення заходу Володимир Шаран та Ігор Гівчак нагородили солодкими подарунками всіх учасників святкового дійства і висловили подяку за організацію заходу виховному відділу університету, студентам-хореографам факультету початкової та мистецької освіти за підготовку студентів до „Осіннього балу”.