Меню

«

»

Навчально-методичний семінар «Іде Святий Миколай!»

6 грудня 2022 року студентки групи ДО-23Б факультету історії, педагогіки та психології і групи МЗ-31Б факультету початкової освіти та мистецтва підготували й провели навчально-методичний семінар до Дня Святого Миколая. Модераторка: старша викладачка О. Свйонтик.

Захід об’єднав студентів Дрогобицького університету і педагогів кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти (доц. Н. Дудник, доц. А. Федорович, проф. Н. Ашиток, доц. А. Ревть, ст. викл. О. Яців). Перша частина семінару презентувала історичні факти та легенди про походження і життя біблійного персонажа. У другій частині в театральних образах було представлено дійство, де добрі справи дітвори були дарунком Святому Миколаю. Також учасники читали віршів українських поетів, загадували загадки, проводили конкурси на логіку. Студенти-музиканти в ліричному жанрі підготували музично-літературні композиції. Заключна частина семінару демонструвала майстер-класи з виготовлення прикрас для Новорічних свят (ялинка та картина зі сніговиком) у техніці паперопластики.

День проведення дійства співпав зі святкуванням Дня Збройних Сил України. Учасники семінару віддали шану загиблим та подякували нашим захисникам.

Свято завершилося виконанням патріотичної пісні «Зима» І. Федишин.