Меню

«

»

«День першокурсника»

26 вересня 2018 року в Народному домі ім. І. Франка відбувся захід, присвячений «Дню першокурсника», який організували профком студентів та студентське самоврядування університету.
Метою свята є ознайомлення студентів І курсу з адміністрацією університету, роботою відділів та заходами, які відбуваються впродовж навчального року.
Профком студентів презентував першокурсникам інформаційно-пізнавальний фільм для ознайомлення з функціонуванням усіх структурних підрозділів, які знаходяться в головному корпусі. Як потрапити до ректора, проректорів нашого університету, навчально-методичного відділу, бухгалтерії, відділу кадрів, відділу молодіжної політики та соціальної роботи чи профкому студентів – про все це студенти І курсу дізналися після перегляду відео.
З вітальним словом до першокурсників звернулася ректор Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка професор Надія Скотна.
Голова профкому студентів Ігор Гівчак ознайомив усіх присутніх із діяльністю первинної профспілкової організації, представив голів профбюро інститутів та факультетів нашого університету.
Привітав першокурсників також студентський ректор Віталій Дитяткін і побажав їм успіхів у навчанні та творчих злетів. Першокурсникам була представлена відеопрезентація усіх культурно-масових заходів, які організовує профком студентів та студентське самоврядування протягом навчального року. Програму заходу розбавили студентські художні колективи та переможці минулорічних загальноуніверситетських конкурсів та фестивалів.
Організатори заходу бажають студентам І курсу цікавого та насиченого студентського життя, успіхів у здобуванні вершини знань та творчих звершень!