Відкриття «Олімпійського тижня» у Добрівлянському НВК

21 вересня у Добрівлянському навчально-виховному комплексі “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст.-дошкільний навчальний заклад” Дрогобицької міської ради відбулось урочисте відкриття «Олімпійського тижня».
Учнів привітали директор Володимир Штокайло, вчитель фізичної культури Віктор Герасименко та заступник директора навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров`я Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Олександр Лемешко.
Вже протягом чверті століття Національний олімпійський комітет України спільно з закладами освіти втілює у життя чимало проектів — “Олімпійський день”, “Олімпійський тиждень”, “Олімпійський урок”, всеукраїнська церемонія нагородження “Герої спортивного року”. Отримали своїх прихильників і всеукраїнський спортивно-масовий захід “Олімпійське лелеченя”, “Олімпійський куточок”, “Олімпійська книга” тощо.
Олександр Лемешко провів з учнями 9-11 класів Добрівлянского НВК профагітаційну бесіду, також було продемонстровано фільм присвячений олімпійськім цінностям, відео презентації : Топ-10 перемог українців на Олімпійських іграх та Українські перемоги в Токіо – підсумки Олімпіади.
На завершення зустрічі школярам було запропоновано ознайомитись з олімпіською символікою та атрибутикою з власної колекції О.Лемешка.
Також від навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров`я школа отримала у подарунок набір Олімпійської літератури.
Метою даного заходу є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в Україні, шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.

Олександр Лемешко проводить зустріч з учнями Добромільскої НВК
Учні ознайомлюються з олімпіською атрибутикою
Подарунок від інституту фізичної культури і здоров`я

Під час уроку були продемонстровані відео презентації: Топ-10 перемог українців на Олімпійських іграх, Українські перемоги в Ріо – підсумки Олімпіади. Вчитель фізичної культури А. Вовденко та класні керівники отримали у подарунок друковану продукцію НОК України.
Метою даного заходу є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в Україні, шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.