Олімпійський урок в ліцеї №4 імені Лесі Українки

9 вересня 2021 року старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров`я Олександр Лемешко провів з учнями 5-х класів ліцею №4 імені Лесі Українки м. Дрогобича олімпійський урок на тему «Історія Олімпійських ігор».
Захід відбувся в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету (НОК) «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень». Також під час уроку були проведені спортивні естафети і конкурси олімпійського малюнку та плаката.
Вчителі фізичної культури та учні отримали у подарунок друковану продукцію та сувеніри від відділення НОК України у Львівській області.
Олімпійський урок з 2005 року за ініціативою президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки щорічно проходить у всіх куточках країни. Метою цього заходу є пропагування здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в Україні, шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.