Продовжується робота над проєктом Erasmus+ KA2 “UKROTHE”

Час біжить швидко, навіть в умовах пандемії Covid-19, бо зовсім скоро будемо мати «екватор» в реалізації проєкту Erasmus+ KA2 “UKROTHE” STUDY PROGRAMME OCCUPATIONAL THERAPY IN UKRAINE. А поки що, сьогодні, 25 березня 2021 року відбулася чергова робоча зустріч учасників проєкту – команд з України та європейських колег в онлайн режимі на платформі Microsoft Teams.

Насиченим був порядок денний зустрічі. Кожен український ЗВО підготував інформацію про дисемінацію проєкту Erasmus+ KA2 “UKROTHE”. Від команди ДДПУ імені Івана Франка виступила доц. Ірина Турчик з презентацією щодо форм, методів і засобів розповсюдження нами інформації про проєкт Erasmus+ KA2 “UKROTHE” серед зацікавленої аудиторії. Учасникам проєкту були продемонстровані підготовлені профорієнтаційні буклети, плакати, презентація, відео-ролик, стаття в місцевій пресі і медіа-план трансляції аудіо-ролика про проєкт на радіо, фотоматеріали зустрічей викладачів кафедри фізичної терапії, ерготерапії з учнями шкіл регіону – майбутніми абітурієнтами освітньої програми «Ерготерапія». З планами на майбутнє стосовно дисемінації проєкту поділилися директор інституту фізичної культури і здоров’я ДДПУ імені Івана Франка д. пед. н., професор Микола Іванович Лук’янченко і доц. Наталя Закаляк. Про проведену і заплановану роботу з поширення інформації про Erasmus+ KA2 “UKROTHE” доповідали також наші партнери із українських ЗВО доц. Сергій Рокутов (Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту), проф. Олег Базильчук і доц. Наталія Вольєва (Хмельницький національний університет).
Модератор зустрічі та координатор проєкту – Sharon Schillewaert (VIVES University of Applied Sciences, Бельгія) нагадала учасникам проекту про важливість виконання комунікативного плану з промоції всієї роботи по проєкту трьома ЗВО України, про підготовку фінансової звітності придбаного обладнання. Разом з Anne-Marie Denolf (VIVES University College, Бельгія), Joaquim Faias (Porto Polytechnic Institute, Португалія) та Ivan Vanhulle (vzw Oradea, Бельгія) обговорювали часові рамки проведення першого конгресу з ерготерапії за проєктом “UKROTHE”, навчання учасників проєкту за програмою “Train the trainer”, питання стосовно освітньої програми «Ерготерапія» для бакалаврів. Комунікацію учасників зустрічі в частині англомовного перекладу забезпечували Лідія Романик і Олександр Голубєв.
Наступна зустріч в рамках реалізації проєкту Erasmus+ KA2 “UKROTHE” запланована на 29 квітня 2021 р.