Профагітаційна робота кафедри фізичної терапії, ерготерапії

18 лютого доцент кафедри фізичної терапії, ерготерапії навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я ДДПУ імені Івана Франка Іваніків Наталія Миколаївна провела зустрічі та профагітаційну роботу із старшокласниками загальноосвітньої школи №17 м. Дрогобича. Викладач ознайомила з особливостями і правилами вступу на спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія» за двома освітніми програмами «Фізична терапія, ерготерапія» і «Ерготерапія».
Особливу увагу було приділено умовам вступу на освітню програму «Ерготерапія». Позаяк освітня програма «Ерготерапія» створена в рамках реалізації міжнародного проекту Erasmus +КА2 “UKROTHE”, переможцем якого у 2019 році став ДДПУ імені Івана Франка разом з університетами-партнерами з Бельгії, Португалії, Іспанії, то вона відповідає вимогам Європейських освітніх стандартів і навчання на даній освітній програмі має значні переваги. Студенти освітньої програми «Ерготерапія» матимуть можливість навчатися в університетах Бельгії, Іспанії, Португалії за кошти Європейського Союзу, проходити практику в сучасних реабілітаційних закладах (Міжнародна реабілітаційна клініка професора Козявкіна і Реабілітаційний центр «Модричі» (м.Трускавець), Реабілітаційний центр ADELI (Словаччина), Реабілітаційний центр SAREMA (Чехія), знайти роботу за фахом в Україні та за її межами.
Учасники зустрічі отримали відповіді на поставлені запитання і «профорієнтаційний» буклет, в якому подана інформація щодо вступу у Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка на спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія» у 2021 році.