Участь студентів-волонтерів інституту фізичної культури і здоров’я у чемпіонаті області з бочча

Команда спортсменів з інвалідністю і студентів-волонтерів (зліва направо): перший ряд – Митчишин Ігор, Дзюрах Василь; другий ряд – Німчук Іванна, Коновалова Марія, Ключник Юлія

23 листопада у м. Львові відбувся Чемпіонат Львівської області з бочча серед осіб з ДЦП. Участь в змаганнях взяло понад двадцять спортсменів з інвалідністю. Змагання проходили у категоріях ВС1, ВС2, ВС3, ВС4, ВС5, представники яких визначалася згідно функціонального стану учасників змагань.
До організації і проведення обласного чемпіонату з бочча долучилися студенти Інституту фізичної культури та здоров’я Ключник Юлія, Німчук Іванна та Денис Максим (група ФТЕ-12Б, спеціальність «Фізична терапія, ерготерапія»). Наші студенти на волонтерських засадах допомагали взяти участь у змаганням спортсменам з інвалідністю від Дрогобицького добровільного товариства захисту дітей з інвалідністю «Надія». Студенти не тільки супроводжували дрогобицьких спортсменів з інвалідністю, але й брали безпосередню участь у суддівстві змагань. За результатами змагань студенти набули досвід, який буде корисний у опануванні майбутнього фаху фізичного терапевта, ерготерапевта.

Суддя змагань – студент Денис Максим