Засідання обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури

Відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України погодженого департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації, 21 травня 2020 року відбулося засідання обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури, участь у якому взяли 63 особи (керівники методичних об’єднань, вчителі фізичної культури районів / міст обласного значення / ОТГ).
Зважаючи на обмеження, зумовлені дією карантину, засідання було організовано і проведено з використанням дистанційних технологій у форматі відео конференції на платформі ZOOM.
У роботі засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури взяла участь завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров`я Герасименко С.Ю. Під час засідання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного. Учасники заходу обмінялися думками щодо обговорюваних питань.