Олімпійський урок

20, 24, 25, 27 вересня у містах Трускавець,Старий Самбір, Борислав, Дрогобич відбувся Олімпійський урок в рамках однойменного проекту який реалізовують спільно Національний Олімпійський Комітет України, Львівське відділення НОК України і Міжнародний Центр «Європейська інтеграція України».
Під час олімпійського уроку діти взяли участь у розминці #DoLikeOlympians, спортивних естафетах та вікторинах. Уже традиційно для школярів відбулися майстер-класи з гірськолижного спорту, кіокушинкай карате, велоспорту та баскетболу, волейболу. До уроку із зірками спорту були залучені учні 5-7 класів. До них у гості завітали:
Роман Бундз, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий чемпіон та призер кубків світу, учасник олімпійських ігор в Атланті;
Тарас Кузик, учасник юнацьких олімпійських ігор в Буенос Айрес, призер чемпіонату Європи та світу;
Віталій Вергелес – майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонату Європи та світу серед молоді, багаторазовий призер чемпіонатів Європи та світу;
Дмитро Мицак – Учасник І Зимових юнацьких Олімпійських ігор в Інсбруку та Зимових Олімпійських ігор в Сочі, член комісії атлетів НОК України.

Сенюх Світлана (в центрі) проводить олімпійську розминку

Ці дві години, які учні шкіл Дрогобича, Старого Самбора, Борислава, та Трускавця провели під керівництвом та за допомогою студентів-волонтерів навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров`я ДДПУ імені Івана Франка запам’ятаються їм на все життя адже заходи були насправді олімпійськими та запам’ятались дітям і всім присутнім неповторними емоціями, можливістю спілкування зі спортсменами, котрі прославляють Україну в царині спорту, а також можливістю повірити в себе, свій потенціал і в свої сили.
Підсумком заходів стало вручення пам’ятних сертифікатів, призів і відзнак від відділення НОК України у Львівській області. До проведення Олімпійського уроку долучились студенти-волонтери ; Сенюх Світлана, Овчаренко Сергій, Бедик Тетяна, Троцюк Анна, Савка Олена, Бечкало Віталій.

Студенти-волонтери, зліва направо: Бедик Тетяна,Бечкало Віталій,Овчаренко Сергій, Сенюх Світлана, Троцюк Анна, Савка Олена.