Доцент Роман Проць працюватиме на центральному поєдинку 8 туру футзальної «Ектра-ліги» України

За інформацією офіційного сайту Асоціації футзалу України, Роман Проць призначений спостерігачем арбітражу та делегатом АФУ на один з ключових поєдинків другого етапу Чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги».

Доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму ДДПУ ім. І. Франка, Куратор системи арбітражу АФЛ працюватиме на матчі ФК «ХІТ» – МФК «Продексім», який відбудеться 1 червня у столичному манежі ЦСК ЗСУ. Зважаючи на чемпіонські амбіції обох клубів та пристрасті у їхньому попередньому очному протистоянні у Херсоні – гра очікується надзвичайно напруженою і тим самим надзвичайно привабливою для глядачів.
Побачити пряму відео-трансляцію цього двобою шанувальники футзалу зможуть о 12 годині суботи на сайті АФУ і можливо на телеканалі хsport.
Зазначимо, що очолює турнірну таблицю чинний чемпіон «Продексім» Херсон – 34 пункти,за який до речі виступає випускник нашого інституту – Михайло Зварич, 33 очки має івано-франківський НФК «Ураган», а замикає трійку лідерів – переможець «регулярки» київський «ХІТ» у якого 30 залікових балів.
Пропонуємо вашій увазі призначення арбітрів та офіційних осіб на матчі 8-го туру другого етапу Екстра-ліги.

1 червня

«ХІТ» (Київ) – «Продексім» (Херсон)
Арбітри: С. Подворний (Хмельницький), А. Ноєв (Запоріжжя), Л. Жиронкін (Київ)
Хронометрист: А. Корзюк (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів)
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Хомич (Луцьк), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)

За інформацією офіційного сайту АФУ