75 учнів та студентів з Дрогобича та Стебника взяли участь неФорумі молоді

У середу, 27 лютого, у Дрогобичі відбувся неФорум молоді, участь у якому взяли 75 учнів-старшокласників шкіл та студентів міст Дрогобича і Стебника. Захід відбувся у Дрогобицькій міській раді.
Організатор Форуму — Відділ молодіжної політики, сім’ї та спорту ДМР.
Учасники неФоруму взяли участь у трьох тренінгах, під час яких їх навчали практичних навичок у е-врядуванні міста, участі в процесі прийняття рішень та правил надання першої домедичної допомоги.
Зокрема керівник КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка та начальник відділу ІТ та аналізу Станіслав Гайдер продемонстрували молоді е-сервіси у сфері медицини, освіти та комуналки, які функціонують на інтернет-порталі Дрогобицької міської ради.

Меличин Петро - другий зліва
Меличин Петро – другий зліва

Тренінг щодо участі молоді в процесі прийняття рішень за методикою Драбини Харта провели в.о. начальника відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА Софія Курман, директор Львівського обласного молодіжного центру Василь Шатрук та спеціаліст Центру Христина Мокрій.
Голова МГО «Права молодь» Ярослав Регей продемонстрував молоді, як поводити себе у екстремальних ситуація та правила надання першої домедичної допомоги.
У перерві між тренінгами для молоді було організовано фуршет в ході якого відбувалося неформальне спілкування.
Навчально-науковий інститут фізичної культури і здоров`я представляв студент групи ФР – 33Б Меличин Павло.

За матеріалами сайту Дрогобицької міської ради.