Волонтерська діяльність студентів інституту фізичної культури і здоров’я.

Студенти навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я активно займаються волонтерською діяльність. Двічі на тиждень студенти першого курсу спеціальностей “Фізична терапія ,ерготерапія” і “Фізична культура” працюють із дітьми та молоддю з особливими потребами у Дрогобицькому добровільному товаристві захисту дітей-інвалідів “Надія”. Діти і молодь беруть участь у спортивних іграх, естафетах, займаються на тренажерах. До кожної дитини майбутні спеціалісти знаходять особливий підхід .Заняття проходять весело,корисно,цікаво і рухливо. Часто долучаються і старші колеги Давид Новза-Федюк (студент третього курсу) та Буцик Олександра і Токмакова Вероніка ( студентки четвертого курсу), які проводять індивідуальні заняття з фізичної терапії і ерготерапії із дітьми і молоддю з порушеннями життєдіяльності.

Фото на згадку: студенти ФК-11Б-Савка Олена, Бедик Тетяна, Василенко Оксана, Голуб Владислав і Козанчин Анна,ФТЕ-12Б -Строцька Ірина та Проць Ярослав після заняття з дітьми та молоддю.
Фото на згадку: студенти ФК-11Б-Савка Олена, Бедик Тетяна, Василенко Оксана, Голуб Владислав і Козанчин Анна, ФТЕ-12Б – Строцька Ірина та Проць Ярослав після заняття з дітьми та молоддю.