Співпраця інституту фізичної культури і здоров’я з польськими партнерами

10-11 травня 2018 року директор навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я, професор Микола Лук’янченко здійснив робочу поїздку до Жешувського університету (Польща). Під час візиту відбулося ряд зустрічей з керівництвом, викладачами та студентами факультету фізичного виховання вказаного вишу.
Лук’янченко М.І. взяв активну участь у роботі круглого столу: «Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення в епоху інтеграційних процесів». Окрім того, Микола Лук’янченко прочитав лекцію «Педагогіка здоров’я: концептуальні засади впровадження» для студентів факультету фізичного виховання місцевого університету (див. фото вище).

З польськими колегами (зліва направо: д-р. Леслав Ляссота, проф. Лук’янчеко М.І., проф. Станіслав Заборняк)
З польськими колегами (зліва направо: д-р. Леслав Ляссота, проф. Лук’янченко М.І., проф. Станіслав Заборняк)

В рамках візиту продовжено угоду про співпрацю між навчально-науковим інститутом фізичної культури і здоров’я Дрогобицького державного педагогічного університетом імені Івана Франка та факультетом фізичного виховання Жешувського університету (Польща). Угодою передбачено окремі аспекти співпраці та обміну студентами у галузі фізичного виховання, туризму і рекреації.

Ксьондз, проф. Адам Подольський і проф. Лук’янчеко М.І. зі студентами
Ксьондз, проф. Адам Подольський і проф. Лук’янчеко М.І. зі студентами