Про перспективи підготовки фахівців з ерготерапії за європейськими стандартами

31 жовтня 2017 року на кафедрі здоров’я людини та фізичної реабілітації відбулася зустріч професорсько-викладацького складу інституту фізичної культури і здоров’я з колегами з університетського коледжу VIVES в Бельгії та представниками некомерційної організації VZW «ORADEA».
Під час зустрічі обговорювалось питання удосконалення підготовки фахівців з ерготерапії в ДДПУ імені Івана Франка. Бельгійські колеги запропонували для ознайомлення Освітні стандарти в європейській освіті, Загальні компетенції та основні компоненти професії ерготерапевта в Бельгії, Освітні програми підготовки ерготерапевтів в університетському коледжі VIVES.

Учасники зустрічі: президент некомерційної організації VZW «ORADEA» Патрік Беллінк, консультант-координатор проектів VZW «ORADEA» Іван Хюллє, ерготерапевт з університетського коледжу VIVES в Бельгії Анна-Марія, проректор університету професор Микола Іванович Лук’янченко, декан соціально-гуманітарного факультету доцент Ігор Гриник, в.о. директора інституту доцент Роман Чопик, заст. директора інституту доцент Наталя Кізло, викладачі кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації.