Символічні «20» для університетського футзалу

1997 року за ініціативи ректора професора Валерія Скотного та професора Миколи Лук’янченка в університеті та місті Дрогобич розпочався стрімкий розвиток футзалу.
Плідним та насиченим на нові футзальні здобутки для представників нашого університету виявився початок нового навчального року. Ще не так давно, у 2015 році, команда ДДПУ ім. І.Франка вписала своє ім’я в історію вітчизняного футзалу, здобувши чемпіонство серед вищих навчальних закладів України, а вже 12 вересня цього року доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму Роман Проць, який 20 років працює в царині суддівства національних міні-футбольних поєдинків, був призначений спостерігачем арбітражу матчу за Суперкубок України – 2017 з футзалу.
17 вересня 2017 року вже учні доцента Романа Проця, студенти факультету фізичного виховання брати Олег та Орест Дуцяки дебютували в Екстра-лізі чемпіонату України з футзалу, відсудивши поєдинок першого туру в м. Херсон за участю чинного чемпіона команди «Продексім». Приємно відзначити, що саме в рік 20-ліття університетського футзалу, Орестові Дуцяку 18 вересня виповнилось саме 20 років.

2

Доцент Роман Проць отримує пам’ятну відзнаку з рук президента АФУ Сергія Владико