У ДДПУ відбулася Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 20-річчю факультету фізичного виховання

18 – 19 травня 2017 року в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка відбулася IX міжнародна науково-практична конференція “Реалізація здорового способу життя — сучасні підходи”, присвячена 20-річчю факультету фізичного виховання.
Учасниками конференції були науковці й фахівці з питань фізичної культури і спорту, фізичної реабілітації, представники освітніх установ та громадських організацій, студенти та викладачі з України, Бельгії, Польщі, Білорусі та Азербайджану.

18 травня в актовій залі університету урочисто відкрив конференцію голова оргкомітету, проректор з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку, професор Микола Лук’янченко. З привітальним словом до учасників конференції звернувся Володимир Шаран — проректор з науково-педагогічної роботи нашого університету, Адам Подольський (Польща), Патрік Марсель Беллінк (м.Лір, Бельгія), Геннадій Лисенчук (Україна).
Учасники конференції мали змогу ознайомитись з роботою Міжнародної клініки реабілітації в Трускавці, де їх зустрів і привітав Володимир Козявкін — доктор медичних наук, професор, генеральний директор Міжнародної клініки відновного лікування. А також, ознайомились з роботою реабілітаційного центру “Модричі” (с. Модричі), який спеціалізується на реабілітації пацієнтів, що перенесли інсульт, хребетно-спинномозкові травми, черепно-мозкові травми.
IX Міжнародна науково-практична конференція “Реалізація здорового способу життя — сучасні підходи”, відбулася на високому організаційному та науковому рівні.
Завантажити збірник матеріалів конференції