Студентка групи ЗЛ-43 Ельміра Масуд – призер Всеукраїнської олімпіади з фізичної реабілітації

20-22 квітня 2016 року на базі Львівського державного університету фізичної культури відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізична реабілітація». В Олімпіаді взяли участь 48 студентів із вищих навчальних закладів України.
У першому турі журі оцінювало теоретичні знання студентів з таких п’яти розділів фізичної реабілітації, як “Вступ у фізичну реабілітацію”, “Фізична реабілітація при порушеннях діяльності опорно-рухового апарату”, “Фізична реабілітація при порушеннях діяльності дихальної системи”, “Фізична реабілітація в неврології”,“Фізична реабілітація при порушеннях діяльності серцево-судинної системи”. В другому турі учасники олімпіади могли продемонструвати вміння щодо складання та практичного застосування програм реабілітації для хворого з визначеною патологією.
ДДПУ ім. І.Франка представляли: студентка ІV курсу Масуд Ельміра (ІІІ місце у теоретичному конкурсі) та студент-магістрант Живчин Андрій.
2.1

На фото: Ельміра Масуд та Андрій Живчин разом із проректором з науки та зовнішніх зв’язків ЛДУФК Вовканичем Андрієм Степановичем