Меню

«

»

28 грудня в актовому залі відбулася Конференція трудового колективу

Відкрив конференцію заступник голови професор К. Сятецький, який повідомив, що відповідно до реєстраційних списків на конференцію прибули та зареєструвались 128 делегатів. Такий кількісний склад дозволив визнати конференцію уповноваженою приймати рішення.

Згідно порядку денного на конференції було заслухано наступні питання:

  1. Звіт ректора ДДПУ про діяльність університету за 2015 рік (доповідач – ректор проф. Н. Скотна ).
  2. Внесення змін до «Положення про конференцію трудового колективу» (доповідач – юрисконсульт Кісіль В.).

У доповіді ректора було всебічно проаналізовано роботу колективу університету у звітному періоді з усіх напрямів діяльності – навчання і виховання молоді, наукових досліджень, міжнародної співпраці, розглянуто розвиток матеріально-технічної бази.

В завершення свого виступу Н. Скотна подякувала проректорам, членам ректорату, усім деканам та директорам, завідувачам кафедр, профкому, голові студентської ради, усьому колективу університету, студентам за плідну працю та побажала щасливого Нового року та Різдва.

В обговоренні звіту ректора взяли участь: проф. Р. Пелещак, доц. П. Фещенко., головний бухгалтер С. Черевко, начальник навчально-методичного відділу Ю. Скварок.

За результатами роботи конференції звіт ректора було одноголосно затверджено, а роботу ректора схвалено.

Проф. С. Щудло представила соціологічне дослідження „Ефективність діяльності університету у 2015 р.”.

Також конференція розглянула та затвердила зміни до «Положення про конференцію трудового колективу».

Крім того, затверджено подання ректорату про присвоєння П. Гушоватому почесного звання «Заслужений діяч мистецтв України».