Меню

«

»

Олімпійський урок

20, 24, 25 та 27 вересня 2019 року в містах Трускавець, Старий Самбір, Борислав, Дрогобич відбувся Олімпійський урок в рамках однойменного проекту, який реалізовують спільно Національний Олімпійський Комітет України, Львівське відділення НОК України і Міжнародний Центр «Європейська інтеграція України».

Під час олімпійського уроку діти взяли участь у розминці #DoLikeOlympians, спортивних естафетах та вікторинах. Уже традиційно для школярів відбулися майстер-класи з гірськолижного спорту, кіокушинкай карате, велоспорту та баскетболу, волейболу. До уроку із зірками спорту були залучені учні 5 – 7 класів. До них у гості завітали: Роман Бундз, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий чемпіон та призер кубків світу, учасник олімпійських ігор в Атланті; Тарас Кузик, учасник юнацьких олімпійських ігор в Буенос-Айресі, призер чемпіонату Європи та світу; Віталій Вергелес, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонату Європи та світу серед молоді, багаторазовий призер чемпіонатів Європи та світу; Дмитро Мицак, учасник І Зимових юнацьких Олімпійських ігор в Інсбруку та Зимових Олімпійських ігор в Сочі, член комісії атлетів НОК України.

Ці дві години для учнів шкіл Дрогобича, Старого Самбора, Борислава, Трускавця, які вони провели під керівництвом та за допомогою студентів-волонтерів інституту фізичної культури і здоров`я, закарбуються на все життя. Адже заходи були насправді олімпійськими та наповненими неповторними емоціями, можливістю спілкування зі спортсменами, котрі прославляють Україну в царині спорту, а також можливістю повірити в себе, свій потенціал і в свої сили.

Підсумком заходів стало вручення пам’ятних сертифікатів, призів і відзнак від відділення НОК України у Львівській області. До проведення Олімпійського уроку долучилися студенти-волонтери: Світлана Сенюх, Сергій Овчаренко, Тетяна Бедик, Анна Троцюк, Олена Савка та Віталій Бечкало.